Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gerard Joling verpleegt geblesseerde Gordon

Gordon zat na zijn blessure in Turkije vorige week niet verlegen om zorg. De zanger werd verpleegd door Gerard Joling, met wie hij in Turkije was.

Gordon zat na zijn blessure in Turkije vorige week niet verlegen om zorg. De zanger werd verpleegd door Gerard Joling, met wie hij in Turkije was voor opnames van Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor? “Hij heeft wel een grote mond, maar hij was heel lief voor me”, zegt Gordon in RTL Boulevard.

De zanger scheurde na het watersporten zijn meniscus en verging van de pijn. Joling had verzachtende middelen. “Hij had slaappillen bij zich. Hij heeft altijd een tas vol met medicatie bij zich, maar dat kun je ook wel aan ‘m zien. Die pillen heb ik gekregen en hij heeft mij toegestopt. Hij was er erg van geschrokken.”

De 46-jarige Gordon kwam afgelopen weekeinde weer thuis en is na een operatie ‘pijnvrij’. “Ik kon direct alweer lopen. Ik dacht echt: hoe kan dit? Ik ben het wonder van Blaricum”, grapt de zanger. “Ik heb meteen een bron gegraven in mijn tuin waaruit mensen flesjes water kunnen vullen.”

[NOVUM]