Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nikkie Plessen wil meer tijd voor rust

Nikkie Plessen hoopt dat ze wat vaker tijd heeft om rust te nemen. “Dat is mijn probleem: ik kan niet stilzitten”, zegt de modeontwerpster in Spits.

Nikkie Plessen hoopt dat ze wat vaker tijd heeft om rust te nemen. “Dat is mijn probleem: ik kan niet stilzitten. Soms zou ik gewoon even op mijn stoel moeten gaan zitten en denken: goh Nik, kijk even naar wat je allemaal voor elkaar hebt gekregen en wat er staat”, zegt de modeontwerper en ex-presentatrice in Spits.

“Maar ik ben altijd maar weer bezig met het volgende. Ik kan nooit zo goed terugkijken. Je zit in een sneltrein dus je kunt ook niet anders”, zegt de 29-jarige Plessen, die in verwachting is van haar tweede kind. “Soms is het wel goed om even een recap te maken van wat er allemaal is gebeurd. Dat is een leerpuntje, maar het zorgt er ook wel voor dat je net wat verder komt.”

Voorlopig heeft de modeontwerper het druk genoeg. Zo komt volgend jaar haar kindercollectie, bevalt ze in oktober en is ze te zien als lifestyledeskundige in RTL Boulevard. “Het is best veel, dat moet ik eerlijk toegeven. Maar ik heb een goed team waarin iedereen zijn verantwoordelijkheden kent en heeft. Dat is de kracht van het bedrijf.”

[NOVUM]