Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zoë Saldana voelt zich beter dan ooit

Zoë Saldana zit beter in haar vel dan ooit. Saldana, die binnenkort te zien is in Guardians of the Galaxy, kwam vroeger naar eigen zeggen niet voor zichzelf op.

Zoë Saldana zit beter in haar vel dan ooit. De Amerikaanse actrice, die binnenkort te zien is in Guardians of the Galaxy, kwam vroeger naar eigen zeggen niet genoeg voor zichzelf op.

“Ik was meer bezig met het tevreden houden van anderen dan mezelf, en daar schaamde ik me voor”, legt ze uit aan het Amerikaanse blad People. De actrice besloot het roer om te gooien en voortaan haar mannetje te staan.

Vorige zomer beloofde de 36-jarige Saldana eeuwige trouw aan Marco Perego, die ze naar eigen zeggen niet ‘uit noodzaak’ ontmoette maar ‘uit verlangen’. “Ik ben nu waar ik wilde zijn en ik ben blij dat ik dat punt heb bereikt voor ik Marco ontmoette, want ik wilde zelf alle antwoorden zoeken.”

Dat Perego Saldana’s gezicht op zijn arm liet tatoeëren, ziet de actrice als een symbool van ware liefde. “Het is het meest romantische wat hij had kunnen doen.” De actrice probeerde haar man niet tegen te houden, maar voerde wel een stevig gesprek met hem. “Ik heb wel gekkere dingen gedaan, en ik weet bijna zeker dat dat ook voor hem geldt.”

[NOVUM]