‘Shia LaBeouf drinkt niet vanwege Brad Pitt’

Shia LaBeouf heeft een reden gevonden om nuchter te blijven. De acteur, die worstelt met een alcoholverslaving, drinkt niet vanwege Brad Pitt.

Shia LaBeouf heeft een reden gevonden om nuchter te blijven. De acteur, die worstelt met een alcoholverslaving, grijpt niet naar de fles omdat hij niet wil dat zijn collega Brad Pitt zich voor hem schaamt. Dat vertellen ingewijden aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

De 28-jarige LaBeouf, die in het najaar met Pitt te zien is in het oorlogsdrama Fury, is sinds begin deze maand in behandeling voor zijn alcoholverslaving. Naar verluidt neemt de acteur zijn herstel erg serieus, maar is de samenwerking met Pitt een extra duwtje in de goede richting.

LaBeouf werd eind vorige maand opgepakt vanwege wanordelijk gedrag en huisvredebreuk toen hij zich misdroeg tijdens een voorstelling op Broadway. De acteur was dronken tijdens de show. De zaak gaat donderdag verder.

De Amerikaan komt de laatste maanden geregeld in het nieuws vanwege zijn vreemde gedrag. Eerder dit jaar was de acteur betrokken bij een vechtpartij en in februari verscheen hij bij een première met een papieren zak over zijn hoofd met daarop de tekst ‘ik ben niet meer beroemd’.

[NOVUM]