Search
Close this search box.

Lindsay Lohan bezig met filmcomeback

Lindsay Lohan stopt eind november met de theatervoorstelling Speed-The-Plow in Londen. Ze denkt daarom na over de volgende stappen in haar carrière.

Lindsay Lohan stopt eind november met de theatervoorstelling Speed-The-Plow in Londen en denkt daarom na over de volgende stappen in haar carrière. Lindsay is vastbesloten om weer filmster te worden, vertelt een goede vriend van de actrice aan RadarOnline.

Het gaat beter dan ooit met Lindsay, voegt de vriend eraan toe. De actrice is van plan om tijdelijk terug te keren naar haar familie in New York om daarna naar Hollywood te gaan. Ze heeft al drie grote films waarin ze zal schitteren, zegt de bron. In de films Soul Carriers en Life Travelers wordt Lohan de tegenspeelster van James Duvall. In Six Gun Dead gaat ze spelen met Eric Roberts.

Lohan begint weer met een schone lei nu ze alle juridische kwesties heeft afgerond. Begin deze maand beëindigde de rechtbank in Los Angeles haar proefperiode van de voorwaardelijke straf die ze kreeg voor de diefstal van een halsketting. Haar advocaat zei dat de rechter, de aanklager en hijzelf blij zijn dat Lindsay haar gedrag heeft verbeterd en de draad van haar leven en carrière weer heeft opgepakt.

RadarOnline meldde eerder al op gezag van haar oude vrienden dat de 28-jarige Mean Girls-actrice weer helemaal terug is en geen drank meer aanraakt. Daarbij krijgt ze alle steun van haar vriendenkring.

[NOVUM]