Beau van Erven Dorens spreekt Paddington in

Beau van Erven Dorens spreekt voor de nieuwe familiefilm Paddington de stem in van het gelijknamige beertje. Anna Drijver kruipt in de huid van Millicent.

Beau van Erven Dorens spreekt voor de nieuwe familiefilm Paddington de stem in van het gelijknamige beertje. Anna Drijver kruipt in de huid van gemenerik Millicent, die in de film gespeeld wordt door Nicole Kidman, maakte filmdistributeur Independent Films woensdag bekend.

Al eerder was bekend dat Pharrell Williams en Gwen Stefani de titelsong Shine voor de film gaan maken. “Wat een geweldige kans om als vader bij te dragen aan zoiets klassieks, authentieks en belangrijks voor alle generaties als beertje Paddington”, zei Pharrell hierover.

De film Paddington komt in de Verenigde Staten op 16 januari uit. Paddington draait vanaf 11 februari in de Nederlandse bioscopen.

[NOVUM]