Gordon trakteert ouderen in Blushing

Gordon wil honderd ouderen een geweldige kerst te bezorgen in Blushing. “Ik wilde graag tijdens de feestdagen een leuke dag organiseren voor eenzame ouderen.”

Gordon is van plan ongeveer honderd ouderen een geweldige kerst te bezorgen in zijn koffie- en theesalon Blushing in Blaricum. “In Nederland zijn veel ouderen eenzaam met kerst, terwijl anderen gezellig feestvieren. Geweldig dat Gordon zo’n mooi kerstcadeau geeft aan deze ouderen”, zegt Monique Wolfkamp van het Nationaal Ouderenfonds. De ouderen zijn woensdag welkom bij Gordon.

“Na het enorme succes van Geer en Goor: waarheen, waarvoor? wilde ik graag tijdens de feestdagen een leuke dag organiseren voor eenzame ouderen. En waar kan dat beter dan bij Blushing”, zegt Gordon enthousiast.

“De ouderen worden verwelkomd door een Dickens-koor dat kerstliederen ten gehore brengt. Daarna kunnen ze in de warmte binnen genieten van heerlijke koffie, gebak of een lunch. Zo bezorgen we ze hopelijk een mooie kerst.”

[NOVUM]