Paul Witteman krijgt eigen tv-programma in 2015

Paul Witteman start op 18 januari 2015 met het nieuwe tv-programma Podium Witteman: het nieuwe wekelijkse muziekprogramma van de NTR dat live wordt uitgezonden op zondagmiddag, om 17.10 uur op NPO 2.

Podium Witteman wordt het wekelijkse muzikale feestje van presentator Paul Witteman. Samen met huispianist en cabaretier Mike Boddé en muzikale spin in het web Floris Kortie ontvangt hij gasten met bijzondere verhalen. Daarnaast is er ruimte voor jong talent en zijn er live optredens van musici.

Podium Witteman omarmt de wereld van de klassieke muziek maar zoekt ook de grenzen op met genres zoals pop, jazz, of wereldmuziek. In de wekelijkse rubriek de Shuffle gaat Mike Boddé samen met een ensemble op avontuur door 400 jaar muziekgeschiedenis. Het programma wordt live uitgezonden vanuit De Hallen Studio’s in Amsterdam-West. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten