Gordon geeft ouderen geweldige kerst in Blushing

Ongeveer 100 ouderen krijgen op 24 december dankzij Gordon de kerst van hun leven in Coffee & Tea salon Blushing. Ook gaat Blushing het bijzondere Ouderenfondsarmbandje voor Euro5,- verkopen. Monique Wolfkamp van het Nationaal Ouderenfonds was blij verrast toen Gordon zijn plan opperde.

“Na het enorme succes van Geer en Goor, ‘Waarheen, Waarvoor?’ wilde ik graag tijdens de feestdagen een leuke dag organiseren voor eenzame ouderen. En waar kan dat beter dan bij Blushing?!”, aldus een enthousiaste Gordon. “De ouderen worden verwelkomd door een ‘Dickens koor’ dat kerstliederen ten gehore brengt. Daarna kunnen ze in de warmte binnen genieten van heerlijke koffie, gebak of een lunch. Zo bezorgen we ze hopelijk een mooie kerst.”

De ouderen worden opgehaald en weer thuisgebracht door BoodschappenPlusBussen van het Ouderenfonds. In Nederland zijn ongeveer 200.000 ouderen alleen met kerst. In iedere straat in Nederland is er dus wel een oudere die niet gezellig kerst viert. Het Nationaal Ouderenfonds organiseert tijdens de kerstperiode voor duizenden eenzame ouderen kerstdiners en -concerten.

Blushing
Coffee & Tea salon Blushing is ontstaan naar een idee van Gordon. Hij is een koffiefanaat zoals vele Nederlanders met hem. De flamboyante Amsterdammer ontwikkelde ook een voorliefde voor een gezonde levensstijl. Het basisprincipe van Blushing is om de gasten een zo gezond en lekker mogelijk alternatief te bieden. [Radiowereld.NL]