Spijtbetuiging Stephen Collins valt verkeerd

De vrouw die op 10-jarige leeftijd seksueel werd misbruikt door de Amerikaanse acteur Stephen Collins zegt zijn verlate spijtbetuiging niet te accepteren.

De vrouw die op 10-jarige leeftijd seksueel werd misbruikt door de Amerikaanse acteur Stephen Collins zegt zijn verlate spijtbetuiging niet te accepteren. Familieleden van het slachtoffer vertellen TMZ dat ze vindt dat de 67-jarige 7th Heaven-acteur de kwestie bagatelliseert. “Het aanraken gebeurde niet spontaan. Hij kwam zelfs klaar”, herinnert de vrouw zich.

Ook vindt ze zijn excuus aan een van zijn drie slachtoffers bespottelijk. “Hij beweert dat hij wil voorkomen oude wonden open te halen. Dat vind ik een onzinnige bewering.” Ook vermoedt ze dat Stephen meer slachtoffers heeft gemaakt dan de drie die hij in een opgenomen gesprek tijdens een huwelijkstherapie-sessie noemt.

De vrouw, die nu in de vijftig is, heeft aangifte gedaan bij de politie in New York. Maar de kans is groot dat de zaak wordt geseponeerd. Het slachtoffer wil meer dan een spijtbetuiging. “Waarom doneert hij niet een groot deel van zijn inkomen aan een organisatie die opkomt voor slachtoffers van kindermisbruik?”

[NOVUM]