Irene Moors zingt nummer voor vader

Irene Moors staat naast Karin Bloemen in de kerstrevue Kerst met een Grote K. Tijdens de show zingt de presentatrice een nummer over haar overleden vader.

Irene Moors staat naast Karin Bloemen in de kerstrevue Kerst met een Grote K. Tijdens de show zingt de 47-jarige presentatrice een nummer over haar overleden vader, een emotioneel moment voor Moors, zo vertelt ze aan het AD.

Moors had van tevoren besloten dat ze graag een nummer over haar vader wilde zingen. Ze moet hem dit jaar voor het eerst missen met de kerstdagen. Sara Kroos schreef het nummer en daar was de presentatrice behoorlijk van onder de indruk. Ze vertelt de krant dat het even duurde voordat ze er naar kon luisteren zonder te huilen.

Moors dacht zelfs even dat het lied te heftig voor haar was. Haar vriendin Karin Bloemen zei dat ze door moest zetten en nu lukt het, aldus Moors. Aan de krant vertelt de presentatrice dat ze het leuk vindt om een andere kant van zichzelf te laten zien. Haar kracht ligt bij een programma als Life 4 You, maar ze kan naar eigen zeggen echt meer.

[NOVUM]