Trouwdatum One Directions Zayn nog niet bekend

Perrie Edwards weet het zeker: zij en haar lover Zayn Malik gaan trouwen. “Maar we hebben nog geen idee wanneer”, aldus de Little Mix-zangeres.

Perrie Edwards weet het zeker: zij en haar lover Zayn Malik gaan trouwen. “Maar we hebben nog geen idee wanneer”, aldus de Little Mix-zangeres tegenover Digital Spy.

“We zien wel hoe het loopt. We zijn nu ook heel gelukkig als verloofd stel, daar genieten we van”, vervolgt Perrie. Vorige week werd duidelijk dat de One Direction-zanger en zijn aanstaande hun huwelijk uit moeten stellen, omdat ze het te druk hebben. De twee zouden elkaar eigenlijk in 2015 het jawoord geven.

“Uiteindelijk komt het er heus wel van, we gaan het plannen als we even niet meer zo druk zijn”, besluit Perrie. De 21-jarige zangeres en de eveneens 21-jarige Zayn zijn al bijna drie jaar samen en verloofden zich vorig jaar augustus.

[NOVUM]