‘Liam Payne koopt verlovingsring’

Liam Payne en zijn vriendin Sophia Smith zijn in New York gespot bij juwelierszaak Tiffany’s. De Daily Star denkt dat de One Direction-zanger verloofd is.

Liam Payne en zijn vriendin Sophia Smith zijn in New York gespot bij de luxueuze juwelierszaak Tiffany’s. Volgens de krant Daily Star zou het heel goed kunnen dat de One Direction-zanger daar een verlovingsring heeft gekocht.

Al een paar dagen gaan er geruchten dat Liam zijn vriendin ten huwelijk heeft gevraagd. Het popidool twitterde namelijk onlangs: ‘zaterdagochtend, ik spring uit bed’. Op het eerste gezicht een onschuldige tweet, maar de zin komt uit de hit Rude van de Canadese band Magic!. En dat nummer gaat over een huwelijksaanzoek.

De 21-jarige Liam en de 20-jarige Sophia waren ruim een uur in de juwelierszaak, die bekendstaat om zijn verlovings- en trouwringen. Het stel verliet de winkel met een klein blauw tasje.

[NOVUM]