Taakstraf Chris Brown is fulltimebaan

Chris Brown werkt fulltime aan zijn taakstraf. Hij wil de duizend uren gedaan hebben voordat hij zich in januari weer voor de rechter moet verantwoorden.

Chris Brown werkt fulltime aan zijn taakstraf. Hij wil de duizend uren gedaan hebben voordat hij zich in januari weer voor de rechter moet verantwoorden over de voortgang van zijn taakstraf, zo weet TMZ.

Brown werkt vijf dagen in de week, zes uur per dag voor een organisatie die de straten van Los Angeles schoonmaakt. Hij moet onder meer graffiti verwijderen en afval opruimen uit de berm. Behalve het uitvoeren van zijn taakstraf geeft Brown in het weekend nog concerten.

Chris kreeg de taakstraf van de rechtbank opgelegd omdat hij zijn toenmalige vriendin Rihanna had aangevallen in 2009. Zij belandde hierdoor in het ziekenhuis.

[NOVUM]