Line-up Circus Request bekend

Giel Beelen heeft de programmering rond voor de vier avonden Circus Request in het Patronaat in Haarlem. Onder anderen Chef’Special doet mee.

Giel Beelen heeft de programmering rond voor de vier avonden Circus Request in het Patronaat in Haarlem. Chef’Special, Matt Simons en Andy Burrows verlenen hun medewerking. Ook Racoon, Niels Geusebroek en Mr. Polska beklimmen het podium, maakte 3FM woensdag bekend.

Krystl, Kraantje Pappie, Mister and Mississippi, Gers Pardoel en Douwe Bob zijn eveneens van de partij. Ook De Jeugd van Tegenwoordig, Sandra van Nieuwland, Alain Clark en Ali B komen naar het Patronaat.

Circus Request begint 19 december. De opbrengst van de avonden gaat naar de actie Serious Request, die dit jaar in teken staat van meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

[NOVUM]