Mel B niet bij finale X-Factor door zienhuisopname

Zangeres Mel B ligt in het ziekenhuis. Wat de voormalige Spice Girl en jurylid van X Factor heeft, is nog onduidelijk, schrijft Daily Mirror.

Zangeres Mel B ligt in het ziekenhuis. Wat de voormalige Spice Girl en jurylid van X Factor heeft, is nog onduidelijk, schrijft Daily Mirror.

Melanie Brown (39) werd vrijdag opgenomen met een onbekende kwaal. De finale van X Factor wordt dit weekend uitgezonden, maar daar kan ze niet bij zijn, meldt Daily Mail. Momenteel wordt de zangeres onderzocht. Oud-jurylid Tulisa Contostavlos vervangt de zangeres.

Volgens insiders is het goed mis met Mel B. “We moeten de resultaten afwachten. Dan moet duidelijk worden wat er aan de hand is met haar.” Een woordvoerder van de zangeres wil niks kwijt over haar opname in het ziekenhuis. “Dit zijn privézaken.”

Eerder deze week werd ook al bekend dat Mel B al vijftien jaar amper iets ziet met een oog door een mislukte laseroperatie. “Tijdens de operatie ging er wat mis”, vertelde ze aan Hello! Magazine. Binnenkort zou ze onder het mes gaan voor een hoornvliestransplantatie. “Dit zal mijn leven ingrijpend gaan veranderen”, zei ze.

[NOVUM]