Miley Cyrus op vakantie met familie Schwarzenegger

De relatie van Miley Cyrus en Patrick Schwarzenegger neemt serieuze vormen aan nu de zangeres zich heeft aangesloten bij een skivakantie met schoonvader.

De relatie van Miley Cyrus en Patrick Schwarzenegger neemt serieuze vormen aan nu de Wrecking Ball-zangeres zich heeft aangesloten bij een skivakantie met schoonvader Arnold Schwarzenegger in Idaho.

Een ingewijde vertelt entertainmentzender E! dat de blondine met open armen is ontvangen door haar schoonvader, die zijn eigen vriendin Heather Miligan ook had uitgenodigd voor de jaarlijkse vakantie. De familie nam Miley mee naar Arnolds favoriete restaurant in Sun Valley.

Volgens de bron arriveerden Miley en Patrick iets later bij het restaurant, waar Arnold al op hun zat te wachten. Na een twee uur durende lunch ging het gezelschap weer uit elkaar. Cyrus en haar geliefde gingen daarna winkelen. “Miley en Patrick lijken een lief en gelukkig koppel”, zegt de bron tegen E! Miley schijnt ook nog gezongen te hebben op het podium van een bar.

[NOVUM]