Pieter van den Hoogenband weer verliefd

Pieter van den Hoogenband is weer verliefd. Dat heeft hij laten weten aan Story. De gelukkige is makelaar Marie José Crooijmans. “Ik ben smoorverliefd.”

Pieter van den Hoogenband is weer verliefd. Nadat De Telegraaf woensdag een foto van hem met een blondine in de Amsterdamse club MOMO had gepubliceerd, bevestigt Pieter aan Story dat hij nieuw liefdesgeluk heeft gevonden.

“Het klopt. Ik ben smoorverliefd”, laat de Olympisch zwemkampioen weten. Pieter en makelaar Marie José Crooijmans leerden elkaar kennen via wederzijdse vrienden, weet Story. “We zijn erg gelukkig samen. Marie José is een lieve vrouw, en ik ben ontzettend blij met haar!”, zegt Pieter. “Aan samenwonen denken we nu nog niet. Daarvoor is onze liefde nog te pril.”

Met zijn ex Ranomi Kromowidjojo heeft Pieter nog goed contact. Ze spreken elkaar nog regelmatig, laat hij Story weten. Ook met ex-vrouw Minouche, met wie Pieter twee kinderen heeft, verloopt het contact in harmonie. “Zij is een geweldige vrouw en een fantastische moeder.”

Eind september gingen Kromo en Pieter uit elkaar. Sinds begin 2013 waren ze een stel. Na de breuk besloot Ranomi het roer om te gooien, omdat ze naar eigen zeggen de bodem bereikt had. “Ik zei tegen mezelf: En nu ga ik echt opnieuw beginnen en tot en met Rio alleen nog voor mezelf kiezen.”

[NOVUM]