Stemactrice Babe overleden

Stemactrice Christine Cavanaugh is op 51-jarige leeftijd overleden. Cavanaugh is vooral bekend van de stem van het filmvarken Babe, uit de gelijknamig film.

Stemactrice Christine Cavanaugh is op 51-jarige leeftijd overleden. Dat meldt TMZ. Cavanaugh is vooral bekend van de stem van het filmvarken Babe, uit de gelijknamige film uit 1995. Ook hoorden we haar stem in Rugrats, Sonic the Hedgehog, Powerpuff Girls, Darkwing Duck en sprak ze de stem in van Dexter uit Dexters Laboratory.

De actrice overleed op 22 december om nog onbekende reden. Ze kon ongelooflijke dingen met haar stem en maakte veel mensen aan het lachen, staat in haar necrologie die dinsdag in Los Angeles Times werd gepubliceerd. Christine heeft veel mensen geraakt. Iedereen die het plezier had haar te ontmoeten genoten van haar verbeeldingskracht, humor en intelligentie.

[NOVUM]