Tiësto wil muziek meegeven aan jonge generatie

Tiësto wil kinderen graag kennis laten maken met zijn muziek. De Brabander bereikt de jonge doelgroep door samen te werken met de Efteling.

Tiësto wil kinderen graag kennis laten maken met zijn muziek. Dat zei de wereldberoemde dj dinsdag in RTL Boulevard. De Brabander bereikt de jonge doelgroep door samen te werken met de Efteling; hij heeft de muziek gemaakt voor de fonteinenshow Aquanura.

“Ik ben er zelf als kind geweest en vond het altijd geweldig. En ik kom natuurlijk uit Brabant”, zegt de dj, die in Breda is geboren. Tijs Verwest, zoals zijn echte naam luidt, heeft de Efteling-deuntjes gemixt met zijn eigen muziek. “Ik wilde de sounds wel een beetje tijdloos maken.”

Hij zegt op deze manier te hopen dat hij de jonge generatie iets meegeeft van zijn muziek.

[NOVUM]