Dochter neemt het op voor Bill Cosby

Evin Cosby heeft het publiekelijk opgenomen voor haar vader. Eerder al liet haar moeder in een verklaring weten dat Cosby een ‘geweldige echtgenoot’ is.

Ook Evin Cosby heeft het publiekelijk opgenomen voor haar vader. Eerder al liet haar moeder in een officiële verklaring weten dat Cosby een ‘geweldige echtgenoot’ is, nu heeft de dochter van de komiek op haar Facebookpagina geschreven dat mensen die een ander vals beschuldigen van een misdaad de gevangenis in moeten.

“Iemand beschuldigen van verkrachting is ernstig en zo’n aantijging moet je serieus nemen, maar dat geldt net zo goed voor het uiten van een valse beschuldiging”, schrijft Evin. “Als iemand een persoon verkracht, moet diegene naar de gevangenis. Dat zou ook moeten gebeuren met iemand die een onschuldig persoon vals beschuldigd. Ze maken niet alleen het leven van onschuldige mensen kapot, maar ze maken het ook moeilijk voor mannen en vrouwen die echt verkracht zijn om gerechtigheid te krijgen.”

Ook heeft Evin aan Access Hollywood laten weten dat Bill wel ‘de vader is die iedereen dacht te kennen’. “The Cosby Show was mijn werkelijkheid.” Bill Cosby was in de jaren tachtig en begin jaren negentig de grote ster van de Amerikaanse tv-serie The Cosby Show, waarin hij de vader van het gezin Huxtable speelde.

Er zijn de afgelopen tijd meerdere vrouwen naar de media gestapt met verhalen over aanranding en verkrachting door de 77-jarige Cosby.

[NOVUM]