Woordvoerder ontkent nieuwe romance Taylor Swift

Taylor Swift is niet aan het daten. Haar woordvoerder verzekert aan het Amerikaanse blad People dat alle romantische geruchten over de zangeres niet waar zijn.

Taylor Swift is niet aan het daten. Haar woordvoerder verzekert aan het Amerikaanse blad People dat alle romantische geruchten over de zangeres niet waar zijn.

“Taylor is nog steeds een gelukkige vrijgezel”, zegt de woordvoerder van de zangeres. “Het is teleurstellend dat haar enige verjaardagswens wordt genegeerd.” Maandag verzocht Swift via Twitter namelijk de geruchtenmachine tot een halt te brengen. “Als verjaardagscadeau van de media wil ik dat jullie stoppen met zeggen dat al mijn vrienden mij daten.”

Swift viert zaterdag haar 25e verjaardag, maar de verjaardagswens is geen reden voor de pers om te stoppen met gissen naar het liefdesleven van de zangeres. In de meest recente geruchten wordt ze gelinkt aan Matthew Healy, de frontman van The 1975.

[NOVUM]