‘Chris Martin en Jennifer Lawrence daten nog’

Chris Martin en Jennifer Lawrence zijn samen gezien in een chic Italiaans restaurant, waar ze in een hoekje heel wat hebben afgelachen en gegiecheld.

Chris Martin en Jennifer Lawrence zijn samen gezien in een chic Italiaans restaurant, waar ze in een hoekje heel wat hebben afgelachen en gegiecheld. New York Post concludeert hieruit dat het weer een date was tussen de ex-geliefden.

De 24-jarige Hunger Games-actrice en de 37-jarige Coldplay-zanger hadden volgens een ooggetuige alleen aandacht voor elkaar. “Hier was zeker sprake van romantiek”, meent de loslippige ooggetuige. Onder aanmoediging van Lawrence zou Chris een toetje hebben besteld, waarna ze het dessert van bladerdeeg samen deelden.

In oktober zeiden Lawrence en Martin dat ze uit elkaar waren. Bronnen van New York Post beweren dat ze gewoon door bleven gaan met daten.

Martins ex-vrouw Gwyneth Paltrow heeft zich neergelegd bij de keuze van Martin. In de show van Howard Stern zei de actrice deze week: “Wie zegt dat ik Jennifer Lawrence niet goedkeur? Ik respecteer Martin als de vader van mijn kinderen. Het is zijn beslissing. Hij wilde niet blijven bij iemand die niet geweldig is.”

[NOVUM]