De Jeugd van Tegenwoordig geeft extra concert

De Jeugd van Tegenwoordig geeft op 12 juni een extra concert in de Heineken Music Hall. Dat meldt de organisatie dinsdag. De show een dag eerder is uitverkocht.

De Jeugd van Tegenwoordig geeft op vrijdag 12 juni een extra concert in de Heineken Music Hall. Dat meldt de organisatie dinsdag. De rapformatie uit Amsterdam heeft dat besloten omdat de show op 11 juni al uitverkocht is.

Het concert van De Jeugd van Tegenwoordig staat in het teken van haar tienjarig bestaan en heeft de titel X-Viering van het Super Decennium. Kaarten voor het extra concert zijn al verkrijgbaar via de website van de rapgroep. De Jeugd van Tegenwoordig bracht tot nu toe vier studio-albums uit met hits als Watskeburt, Sterrenstof en Get Spanish.

“Komt dat zien! Ontrafel het mysterie! Tien jaar hoogtepunten in één enkele avond!”, luidt het commentaar van De Jeugd Van Tegenwoordig.

[NOVUM]