Zoek
Sluit dit zoekvak.

Raymond Thiry speelt musketier in Code M

Acteurs Raymond Thiry, Robert de Hoog en Beau Schneider zijn gecast voor bijrollen in de nieuwe familiefilm Code M. Dat is donderdag bekendgemaakt.

Acteurs Raymond Thiry, Robert de Hoog en Beau Schneider zijn gecast voor bijrollen in de nieuwe familiefilm Code M. Dat hebben distributeur Independent en producent Bijker Film bekendgemaakt.

In Code M neemt de 11-jarige Isabel na het auto-ongeluk van haar opa zijn zoektocht over naar het legendarische zwaard van de wereldberoemde musketier D’Artagnan, dat al eeuwen spoorloos is. Isabels enige aanwijzing is een geheime code die ze moet ontrafelen om het zwaard te vinden.

De drie acteurs kruipen in de huid van personages die te zien zijn in scènes die zich afspelen in de zeventiende eeuw, de tijd van de musketiers. Thiry (Penoza) speelt musketier D’Artagnan, De Hoog (Homies) neemt de rol van Hertog van Monmouth op zich en Schneider (Oorlogsgeheimen) is te zien als de musketier De Montesquiou. De opnames van de film zijn momenteel bezig.

Code M wordt geregisseerd door Dennis Bots, die eerder de hitfilm Achtstegroepers huilen niet maakte. Andere grote rollen zijn voor Derek de Lint, Peter Paul Muller en Joes Brauers. De film is vanaf eind juni in de bioscopen te zien.

[NOVUM]