Dotan in december in Ziggo Dome

Dotan geeft op 21 december een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Met het concert sluit hij twee succesvolle jaren rond zijn bekroonde album 7 Layers af.

Dotan geeft op 21 december een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Met het concert sluit de zanger twee succesvolle jaren rond zijn bekroonde album 7 Layers af, meldde zijn management woensdag.

Dotan (28) start in maart een uitgebreide Europese tournee en treedt komende zomer op bij diverse grote festivals als Pinkpop, Rock Werchter en Concert at Sea. Het concert in Ziggo Dome is het laatste optreden voordat hij de studio weer induikt voor een nieuw album.

“Het wordt een speciale show voor mij omdat ik op 21 december 2013 mijn laatste huiskamerconcert gaf voordat mijn album uitkwam. Het is heel bijzonder dat ik zo veel mensen heb bereikt met mijn persoonlijke verhaal en dat ik dat straks in een heel mooie setting kan delen in de Ziggo Dome”, aldus Dotan, die zijn succesalbum 7 Layers grotendeels in zijn huiskamer opnam.

De singer-songwriter boekte afgelopen jaar met de single Home internationaal succes. Het Amerikaanse vakblad Billboard plaatste het nummer zelfs op nummer twee in de Next Big Sound-lijst voor 2015. De kaartverkoop voor het concert in Ziggo Dome start zaterdag 28 februari om 10.00 uur.

[NOVUM]