VisitSweden stapt over naar MediaScience

VisitSweden, een communicatiebureau met als doel om het merk Zweden te promoten en om Zweden internationaal te promoten als een toeristische bestemming, marketingbureau MediaScience ingeschakeld voor de uitvoering van de online marketing.

Een belangrijke reden om de samenwerking met MediaScience te starten is de ruime kennis en ervaring in digitale marketing. Doel van de campagne is Zweden promoten als vakantiebestemming.

Sophie Nyström, Country Manager VisitSweden Nederland: “We hebben met MediaScience kennisgemaakt via onze belangrijke partner Stena Line, en zijn voor hun expertise in het continu optimaliseren van online campagnes gegaan. We kijken ernaar uit om samen met MediaScience op een efficiënte manier de aantrekkelijkheid en conversie voor Zweden als reisbestemming nog verder te verhogen op de Nederlandse markt.”

René Zeedijk, Managing Partner MediaScience: “Vanuit onze ruime ervaring met onder andere Stena Line hebben we veel kennis opgebouwd in digitale campagnes waarbij het promoten van landen centraal staat. We kijken ernaar uit om onze kennis voor VisitSweden in de praktijk te gaan brengen.”

De Sky Radio Group, Radio Veronica, Classic FM en MyRadio maken ook al gebruik van MediaScience. [Radiowereld.NL]