Nick Gordon wil huiszoeking voorkomen

Nick Gordon, de vriend van Bobbi Kristina Brown, wil de politie niet meer rond zijn huis zien. Hij heeft een gebiedsverbod voor de politie van Roswell gevraagd.

Nick Gordon wil de politie niet meer rond zijn huis zien. Hij heeft daarom een gebiedsverbod voor de politie van Roswell gevraagd. Zo wil de vriend van Bobbi Kristina Brown voorkomen dat de politie beelden van de beveiligingscamera’s kan bemachtigen, meldt de lokale krant Atlanta Journal-Consitution woensdag.

Sinds de 21-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown bewusteloos in een badkuip in hun huis in Roswell werd gevonden, onderzoekt de politie of Nick hier iets mee te maken heeft. Op het lichaam van Bobbi zouden verdachte verwondingen zijn aangetroffen. Uit documenten die de krant in handen heeft, blijkt dat Nick hoopt te voorkomen dat justitie de beelden in beslag neemt voor nader onderzoek.

Volgens Gordons advocaten wil de politie met de camerabeelden onderzoeken of er verboden middelen in het spel waren. Maar dit vormt volgens hen een inbreuk op de privacy van Nick.

Bobbi Kristina werd op 31 januari, net als haar overleden moeder Whitney Houston in 2012, bewusteloos in bad aangetroffen. Sindsdien ligt ze in een kunstmatige coma in het ziekenhuis. Het lijkt er sterk op dat drugs een rol hebben gespeeld bij het incident. Bobbi zou volgens verschillende bronnen de afgelopen maanden geregeld heroïne hebben gespoten en cocaïne hebben gesnoven.

[NOVUM]