Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jared Leto eet zich vol voor nieuwe rol

Jared Leto moet zich een slag in de rondte eten. De acteur kruipt voor de film Suicide Squad in de huid van The Joker en moet aardig wat kilo’s aankomen.

Jared Leto moet zich een slag in de rondte eten voor een nieuwe rol. De acteur en zanger kruipt voor de film Suicide Squad in de huid van The Joker en moet hiervoor aardig wat kilo’s zien aan te komen, vertelt hij aan het Amerikaanse muziekblad Billboard. “Ik probeer dikker te worden. Dat betekent dat ik elke paar uur moet eten, en ik ben heel slecht in veel eten”, aldus de Thirty Seconds to Mars-frontman.

Het is niet de eerste keer dat de 43-jarige Leto aan zijn gewicht moet werken. In 2006 kwam hij eerder fors aan voor de film Chapter 27, waarin hij de moordenaar van John Lennon speelt. Voor zijn rol in Dallas Buyers Club viel hij zo’n veertien kilo af. Hij speelde in deze film een transseksueel met aids. Hiervoor volgde hij een streng dieet en at bijna niks.

[NOVUM]