Search
Close this search box.

Sander de Heer maakt enorme misser op Radio 2 (audio)

Sander de Heer maakte deze week een enorme fout op Radio 2. In zijn ochtendshow in het item ‘Voordat je 40 bent’ belde Sander de Heer met Ferry Doedens. Tenminste, dat dacht de presentator van Radio 2. Maar dat gesprek liep heel anders.

Sander de Heer wordt op 1 maart 40 jaar. Dus gaat de presentator tot die tijd diverse uitdagingen aan. Hij stelde zichzelf de vraag: “Je moet pas trouwen na je 40e, maar wat moet ik daarvoor allemaal gedaan hebben?”

Tijdens de uitzending kwam een opdracht van een luisteraar: “Ga zoenen met een man“. De Heer ging daarom bellen met soapacteur Ferry Doedens van GTST om hem te vragen of hij wilde zoenen.

Door een foutje van Frank Van’t Hof, producent van de ochtendshow, werd het verkeerde telefoonnummer gedraaid. De Heer belde met Ferry Mingelen om een oneerbaar voorstel te doen. Hoe het gesprek verliep op Radio 2 is hier te horen. [Radiowereld.NL]