Search
Close this search box.

Patrick Kicken in gesprek met: Henk Westbroek (video)

Henk Westbroek werd begin dit jaar 66. Hij werd in 1981, 37 jaar geleden, als 29 jarige radiopresentator van o.a. Vara’s Vuurwerk. Daarnaast scoorde hij grote hits, met het Goede Doel en in de jaren ’90 ook solo. Ook scoorde hij een hit als Henk & Henk met ‘Sinterklaas wie kent ‘m niet’.

Patrick Kicken in gesprek met: Henk Westbroek (video) Vanaf 1992 tot 2003 was Westbroek dagelijks te horen met het programma ‘Denk aan Henk’, tussen twaalf en twee, op eerst Radio 3 en later 3FM.

Met daarin natuurlijk het legendarische spel ‘Wat is waar’. Daarna was hij nog twee jaar te horen bij het commerciële Yorin FM met ‘Denk als Henk’. Ook was hij vaste vervanger van de ochtendshow Kicken Wordt Wakker! op Radio Veronica samen met Erwin Peters.

Waarom horen we Henk nu niet meer op de landelijke radio, bijvoorbeeld NPO Radio 5? Hoe was zijn tijd bij de Vara? Wat vindt hij van die hele Zwarte Pietendiscussie? Hoe is het met zijn gezondheid? En met welke zanger heeft hij wel eens bonje gehad in de studio vlak voor een optreden? Het antwoord op deze en vele andere vragen plus een boel anekdotes uit bijna 40 jaar radio in dit gesprek met radioheld Henk Westbroek. [Radiowereld.NL]