Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aldiana Radio gestart op DAB+ in Noord-Holland

Radioluisteraars in Noord-Holland hebben er sinds kort een extra keuze bij. Aldiana Radio is nu in een groot deel van de provincie te ontvangen op DAB+. Het radiostation is een spin-off van de wereldwijde Aldiana resorts.

Aldiana Radio gestart op DAB+ in Noord-Holland Aldiana Radio is nieuw in Nederland en richt zich niet op één specifieke doelgroep maar pakt het veel breder aan. “Met de slogan The Family Station proberen wij niet alleen de jongeren of de vaders en moeders te bedienen maar juist het hele gezin.

Brede mix
“Je zit met het gezin in de auto, Dan heb je altijd een eindeloze discussie wat voor muziek gaat erop. Aldiana Radio – The Family Station, zorgt ervoor dat Pa blij wordt van Toto, ma wordt gelukkig van Madonna, en de kids horen graag Dua Lipa. Wij hebben daar de ideale muziekmix voor”, aldus Nick Velderman van Aldiana Radio.

Aldiana Radio begint met de non-stop ochtendshow waar muziek centraal staat afgewisseld met het laatste nieuws. Vervolgt door een uur lang de beste Classics uit de jaren 70 en 80. Met daarna Nick Velderman en Barry Brand die zorgen voor een ideale muziekmix voor de hele familie, voor tijdens het werk, het klussen thuis, tijdens de studie of tijdens een dagje vrij. In het weekend doen Peter Hanegraaf en Dennis van Leeuwen dat.

Enthousiast
We zijn ontzettend enthousiast dat we Aldiana Radio met jullie kunnen delen via de nieuwe manier van radio luisteren DAB+. Wij zijn nu gestart in Noord-Holland maar we kijken uit naar andere mogelijkheden binnen Nederland. Wij zijn ook ontzettend trots op de app die we hebben voor Android en Apple zodat als je met gezin op vakantie gaat je overal kan luisteren naar Aldiana Radio”, Aldus Velderman.

Aldiana Radio Nederland is te ontvangen in het grootste deel van Noord-Holland via DAB+ in Haarlem en omgeving op kanaal 6A, Zaanstreek / Waterland op 11B en in Noord-Kennemerland op 8B. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio.NL