Zoeken
Sluit dit zoekvak.

John van den Heuvel wordt de misdaaddeskundige bij 538

Misdaadverslaggever John van den Heuvel tekende maandagmorgen een exclusieve radio-overeenkomst met Radio 538. Hij is verbonden aan de 538 Ochtendshow met Frank Dane, waar hij toelichting geeft op spraakmakende misdaadzaken tussen 6 en 10 uur.

John van den Heuvel wordt de misdaaddeskundige bij 538 Frank Dane: ‘Ik ben heel erg blij dat John van den Heuvel onder onze snelkeuzetoets zit bij 538.

Vaak worden we ‘s ochtends verrast met nieuws uit de onderwereld en er heeft niemand een beter inkijkje dan John.

Daarbij is hij ook nog eens een van de leukste mensen die ik ken, dus John is meer dan een enorme aanwinst voor de 538 Ochtendshow!

John van den Heuvel vult aan: ‘Vanmorgen hebben Frank en ik geproost op het verlengen van mijn contract met zijn veelbeluisterde ochtendshow op Radio 538, waar ik ook de komende jaren als misdaaddeskundige een bijdrage aan blijf leveren. Altijd leuk bij Frank en zijn team te gast te zijn om te praten over de laatste ontwikkelingen op misdaadgebied.’ [Radiowereld.NL]
Foto’s Radio 538