Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aldiana Radio gestart op DAB+ in Noord-Holland

Radioluisteraars in Noord-Holland hebben er sinds kort een extra keuze bij. Aldiana Radio is nu in een groot deel van de provincie te ontvangen op DAB+. Het radiostation is een spin-off van de wereldwijde Aldiana resorts.

Aldiana Radio gestart op DAB+ in Noord-Holland Aldiana Radio is nieuw in Nederland en richt zich niet op één specifieke doelgroep maar pakt het veel breder aan.

Met de slogan The Family Station proberen wij niet alleen de jongeren of de vaders en moeders te bedienen maar juist het hele gezin.

Brede mix
“Je zit met het gezin in de auto, Dan heb je altijd een eindeloze discussie wat voor muziek gaat erop. Aldiana Radio – The Family Station, zorgt ervoor dat Pa blij wordt van Toto, ma wordt gelukkig van Madonna, en de kids horen graag Dua Lipa. Wij hebben daar de ideale muziekmix voor”, aldus Nick Velderman van Aldiana Radio.

Lees verder in het DAB+ Dossier op Radio.NL

Gerelateerde berichten