Patrick Kicken in gesprek met: Roel Fooij (video)

Roel Fooij is een hele bekende stem. Hij werkt als meer dan 20 jaar als stemacteur, spreekt landelijke commercials en documentaires in en maakt tegenwoordig, net als iedereen, podcasts. Ook was hij een tijdje te zien in de soapserie Onderweg Naar Morgen en Goede Tijden Slechte Tijden.

Foto: Still YouTube

Het meest bekend is Roel momenteel van de luisterboeken die hij inspreekt, meer dan 200 in totaal. Hoeveel werk is dat en waar moet je op letten als je dit inspreekt?

Wilde hij zelf niet ook bij de radio werken of heeft hij soms ook radio gemaakt? Wat is de kracht van een goeie stem? Is een accent erg? En spreekt Roel alleen in het Nederlands in of ook in het Engels?

Zomaar wat vragen uit dit nieuwe interview door Patrick Kicken. [RadioWereld.NL]