Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Holland Media Groep, waar RTL 4, RTL 5 en Veron…

De Holland Media Groep, waar RTL 4, RTL 5 en Veronica toe behoren, vertrekt waarschijnlijk uit Hilversum. Topman Porsius heeft z’n oog laten vallen op Amsterdamen overlegt al met het grondbedrijf van deze gemeente over een geschikte plek voor de bouw van een nieuw pand. Ook randgemeenten als Badhoevedorp en Diemen zijn in beeld. Volgens Porsius is HMG in Hilversum uit z’n jasje is gegroeid. Niet alleen trok Veronica onlangs in, ook is er binnenkort ruimte nodig voor het reclameverkoopkantoor IP. HMG-eigenaar CLT-Ufa kocht recent het aandelenpakket van IP Europa en zal de Nederlandse tak van deze onderneming volgens Porsius nog dit jaar bij HMG inlijven. De HMG-baas vindt dat IP dicht bij de markt moet zitten en kiest daarom voor Amsterdam. ,,Daar zitten de mediabureaus, reclamebureaus en de hoofdkantoren van grote adverteerders.”