Kort media nieuws uit de krant: zaterdag 19 april 2003 [Deel 2]

Van zijn familie moet hij niets hebben. “Als mijn moeder overlijdt, ga ik niet naar de begrafenis. Zonde van de tijd.” Menno Buch (51) was thuis op voorhand de loser. Net als broer Boudewijn, wiens dood hem nog dagelijks aangrijpt.

Na even grote als omstreden successen met zijn telefonische sekslijnen en Seks voor de Buch probeert hij nu Veronica nieuw leven in te blazen met het dagelijkse programma Night Club.
>> Lees Verder >>

Jeroen Post noemt het een ‘flinke klus en een leuke boost’. Vanavond presenteert hij voor het eerst de TMF Awards in het Rotterdamse Ahoy’. ‘Zes jaar geleden trad ik als jong gastje met de jongensband Velvet op tijdens de allereerste editie van de TMF Awards. Nu ben ik hoofdpresentator.’
>> Lees Verder >>

TMF-Awards door heel Europa uitgezonden. Robbie Williams, Kelly Rowland, Sugababes en Ricky Martin; nog nooit kwamen zoveel wereldsterren naar de TMF Awards. Logisch, de show wordt voor het eerst door heel Europa wordt uitgezonden.
>> Lees Verder >>

Sharp, de Japanse fabrikant van consumentenelektronica, heeft een 15-inch grote draagbare televisie ontwikkeld met een vlak kleurenscherm. Het apparaat is vrijdag op het hoofdkantoor van Sharp in Tokio onthuld.
>> Lees Verder >>

Volgens nieuwssite CNN was de abusievelijke publicatie van de necrologieën van diverse prominente Amerikanen te wijten aan menselijk falen. Webdesigners van CNN zetten per abuis pagina’s buiten met de levensloop van Ronald Reagan, Bob Hope en andere prominente personen.
>> Lees Verder >>

Willem Frederik Hermans blijft de gemoederen aan de Groninger universiteit bezighouden. Tot hun grote woede hebben de programmamakers van Andere Tijden, de historische NPS-serie, geen toegang gekregen tot een groot aantal documenten die te maken hebben met het vertrek in 1973 van de inmiddels overleden schrijver en toenmalige lector fysische geografie.
>> Lees Verder >>

De lokale omroep Harderwijk FM beschikt binnenkort over de vereiste zendvergunning. Eerst moet de gemeenteraad van Harderwijk vaststellen dat er een representatieve programmaraad is. Wanneer de uitzendingen beginnen, is nog niet duidelijk.
>> Lees Verder >>

Idolsfinalist Jim staat niet op de cover van het eerste nummer. En Goede tijden, slechte tijden is niet in het programma-overzicht opgenomen. En toch is Z@pp&Zo de eerste televisiegids die zich richt op kinderen tussen de acht en twaalf jaar.
>> Lees Verder >>