Search
Close this search box.

Joris Reer nieuwe ochtenddeejay Dolfijn FM

Joris Reer vertrekt bij de internetzender Traffic Radio en verhuist naar het zonovergoten Curaçao. Vanaf 1 november presenteert hij de dagelijkse ochtendshow op Dolfijn FM. Reer volgt Kasper Kooij op, die woensdag voor het laatst te horen is op de populaire zender voor Curaçao en Bonaire.

Reer is blij met zijn nieuwe uitdaging: “Soms krijg je van die kansen die je gewoon moet grijpen.

En zo’n kans kreeg ik een kleine maand geleden toen ik een mail ontving van iemand aan de andere kant van de wereld of ik interesse had om misschien radio te gaan maken op een van de mooiste stranden van de wereld.

Bij de populairste radiozender van Curaçao. Ik heb welgeteld twee seconden zitten twijfelen.”

Door het vertrek van Joris Reer moet de internetzender Traffic Radio weer op zoek naar een nieuwe middagdeejay.

Voor Reer aan de slag ging bij Traffic Radio was hij bij diverse lokale omroepen te horen waaronder in Eindhoven en Rotterdam en bij Wild FM Hitradio. Ook werkte hij achter de schermen bij Radio 10, 100% NL en Radio Veronica.

Kasper Kooij neemt woensdag afscheid van Dolfijn FM. Tot de komst van Reer presenteert Jochem Smid de ochtendshow op het station. [Radiowereld.NL]