SLAM! Update: Win een reis naar Gambia

Ga je in de zomer weer naar dezelfde camping of weer naar datzelfde strand vol met andere Nederlanders? Doe eens wat anders. Komende week kun je een reis naar Gambia winnen op SLAM!FM.

Kom deze week, van maandag 7 tot vrijdag 11 maart langs in je zwembroek of bikini bij ´Spijker Is Wakker´, de ochtendshow van Rob Spijker en Alex Oosterveen. Klik onderaan deze pagina op ´Actie Gambia´ en geef je op om langs te komen. Wie weet ga jij dan wel op safari, loop je over het mooiste strand ter wereld en slaap je in het meest luxueuze hotel.

Reclamecampagne begonnen
De reclamecampagne van SLAM!FM in de Nederlandse media is begonnen. De komende weken zie je de SLAM!FM commercial regelmatig voorbij komen op de zenders van SBS (SBS 6, Net 5 en Veronica). De campagne draait voornamelijk om de muziek en dj Mental Theo. Ook wordt de slogan gelanceerd: wie niet luisteren wil, moet maar voelen. Af en toe was die al te horen op de zender. Om de clip te bekijken, klik hier. Om de making of foto´s te bekijken, klik hier. 

Stem op jouw favoriete classic
Stem op jouw favoriete classic. De top 5 zal bij Erwin van der Blieck van 14 tot en met 18 maart om 15.30 uur gedraaid worden. Beginnend op maandag met nr. 5, dinsdag nr. 4, woensdag nr. 3, donderdag nr. 2 en vrijdag nr. 1. Om te stemmen, klik hier. 

SLAM!FM nu ook mobiel
Sinds afgelopen week is het op de website van SLAM!FM ook mogelijk om je mobiel te restylen. Zo zijn bijvoorbeeld de meest actuele monotone en polytonische ringtones te downloaden. En als je helemaal realistisch geluid wilt, kies dan voor Realtones. En als je moe wordt van de huidige wallpaper, dan kun je ook een nieuwe wallpaper downloaden. Om te downloaden, kijk dan op de pagina mobiel. Een link daar naartoe staat onderaan dit artikel.

SLAM! 40
Elke week kun je op SLAM!FM luisteren naar de top 40 van beste dance en urbanplaten van dit moment in de SLAM 40. Dit is de top 10 van deze week:

01. (04) Usher / Caught Up
02. (08) Reflet / Need To Feel Loved
03. (01) Jennifer Lopez / Get Right
04. (10) Gwen Stefani / Rich Girl
05. (06) Destiny’s Child / Soldier
06. (19) Elize / Automatic
07. (12) Britney Spears / Automatic
08. (13) Dr. Kucho & Gregor Salto / Can´t Stop Playing
09. (02) Lasgo / All Night Long
10. (07) Natasha Bedingfield / Unwritten

De SLAM 40 is er elke vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur met Dennis Hoebee. Mocht je de platen non-stop willen horen, luister dan op zaterdag tussen 16:00 en 19:00 uur naar SLAM!FM.

Heeft u ook Slam!FM nieuws, e-mail de Slam!FM reporters Joost Strootman en Cees van Koppen.

Gerelateerde berichten