Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het is niet de gewoonte om het in onze berichtgevi…

Het is niet de gewoonte om het in onze berichtgeving over programma’s ansich te hebben. Er zijn al zoveel avonturen te melden over stations, dat het een onmogelijke opdracht wordt om ook nog eens alle leuke shows apart in de schijnwerpers te plaatsen. Maar de uitzondering bevestigt de regel. Ook wij ontsnappen er niet aan. Ben Liebrand, elf jaar “Veronica” achter de rug, maar nu een van de vaste waarden van “Radio 538” zal op dit laatste station binnenkort de hele serie legendarische “Grandmixen” herhalen. Groot gejuich dus bij de luisteraars! Los daarvan verzorgt Ben alle grafische uitingen inclusief TV-commercials voor “Radio 538”. Wie nu reeds iin en ander in avant premihre wil bekijken kan terecht op: http://www.liebrand.nl