Radio 538 nieuws

*Op Tweede Kerstdag, 26 december dus, zendt Radio 538 traditiegetrouw weer de Eeuwige 100 uit. En die kun jij helpen samenstellen! Ze willen graag weten wat jij de tien beste platen aller tijden vindt. Aan de hand van alle voorkeurslijstjes stellen ze de definitieve Top 100 samen. Door het formulier op de 538-site in te vullen kun jij jouw 10 favoriete gouwe ouwe aan ons bekend maken. Let op: je platen moeten wel minstens één jaar oud zijn!!!! *Rij rond in een 538! Het moet niet veel gekker worden; na een eigen schoollijn, eigen condooms en een eigen scooter, presenteren ze nu, zonder enige bescheidenheid, hun eigen auto: de Citroen Saxo 538 Sport! Je ziet het goed! Hun eigen sportieve snelle Saxo! Totaal 538-like: vlot, snel, sportief, stoer, kleurrijk, noem maar op! Hij is in een gelimiteerde editie van 1.000 stuks geproduceerd en vanaf nu te koop bij jouw Citroen dealer! Prijs? ƒ 18.990,-. Heb je dat nu effe niet; geen paniek, want in oktober geven ze een Citroen Saxo 538 exclusief weg aan een Radio 538 luisteraar. Luister iedere werkdag om twaalf, één en twee uur naar de Radio 538 Citroën Saxo Newsflashes en kom erachter waar ze deze week die gloednieuwe Citroën Saxo 538 Sport verstopt hebben. Vind je ‘m en ben je ouder dan 17 jaar; dan ben jij misschien wel finalist tijdens het eindspectakel op 31 oktober a.s.! Wees snel want de locatie verandert elke week opnieuw. Dagelijks selecteert de computer vijf goede antwoorden die doorgebeld zijn op de Saxo 538 Locatielijn. Deze mensen worden om 17.00 uur bekend gemaakt op Radio 538! *Radio 538 sluit in het Arnhemse Gelredome het jaar 1998 af met een spectaculair feest. Op 31 december van 21.00 tot 05.00 uur zal Gelredome één grote ‘Dance-Dome’ worden waarin optredens van populaire nationale en internationale artiesten niet zullen ontbreken. Ultimate Kaos, Solid Harmonie en Sash! zijn bijvoorbeeld artiesten die hun medewerking aan dit evenement al hebben toegezegd. De toegangskaarten zijn voor fl. 75,– te verkrijgen telefonisch via de Dome Reserveerlijn. Gelredome biedt plaats aan 30.000 bezoekers en de inschatting is dat de Radio 538 New Years Party minstens 23.000 bezoekers zal trekken, uit de leeftijdscategorie van 16 tot 30 jaar.