Rob Stenders overvalt Sander Lantinga in 538-studio: “Wat zit je hier te doen?”

Op Radio Veronica was vrijdagmiddag de ontknoping te horen van de Top 1000 Allertijden. Zenderbaas Rob Stenders presenteerde de finale in het bijzijn van diverse deejays van het station. Maar kersverse middagdeejay Sander Lantinga ontbrak en dus besloot Stenders verhaal te gaan halen bij de buren.

Foto: video still Facebook

Lantinga presenteerde op dat moment met Coen Swijnenberg de ‘Coen & Sander Show’ op Radio 538. Kort na half vijf kwam Stenders de studio binnen. “Wat is dit voor raar station? Wit zit je hier te doen?”, aldus Stenders tegen Lantinga, die uitlegde dat hij met een programma bezig was. “Hoe kan dat?”, vroeg Stenders zich af. “Je zit nu toch bij ons?

Daarna werd Lantinga verzocht om zijn nummer één van de Top 1000 Allertijden aan te kondigen: Master of Puppets van Metallica, waarna Stenders verzocht om het stevige nummer ook even op 538 te draaien. “Tien over zeven ben je de eerste”, grapte Swijnenberg. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Radio Veronica (@radioveronica)

Gerelateerde berichten


2 reacties

Reacties zijn gesloten.