Radio 538 gaat live uitzenden vanuit het Huis van Oranje tijdens WK

Jack van Gelder heeft bij de ‘De 538 Middag met Frank Dane’ bekendgemaakt dat Radio 538 live gaat uitzenden vanuit het Huis van Oranje, het officiële fan-event van de KNVB in Nederland tijdens het WK 2022. En Jack van Gelder gaat zelf het Huis van Oranje presenteren.

Foto: Radio 538

In de Johan Cruijff Arena in Amsterdam kunnen 55.000 voetbalfans live de wedstrijden van Oranje op megaschermen zien, omlijst door optredens van artiesten als Flemming, Typhoon, Rolf Sanchez, Emma Heesters en Lucas & Steve. Radio 538 zal de uitzending maken vanuit een mobiele studio in de arena.

Jack: “Ik vind het helemaal te gek, want het is voetbal, het zijn artiesten”…”Je moet je voorstellen: lange tafels, een soort Oktoberfest opstelling, net zoals bij dartwedstrijden. Het is in het midden, net als bij de Toppers…In the round. Grote schermen ook, geweldig geluid“. [RadioWereld.NL]