3voor12 blijft ook in 2023 op 3FM met Eva Koreman

Het programma 3voor12 Radio verdwijnt toch niet helemaal van NPO 3FM. Vanaf volgend jaar is het programma op de vrijdagavond te horen tussen 22 en 1 uur. Eva Koreman gaat het programma in de vernieuwde vorm presenteren.

Foto: video still Youtube

In juli van dit jaar leek het er nog op dat de laatste maanden van 3voor12 Radio geteld waren. Het programma paste in de huidige vorm volgens zenderbaas Menno de Boer niet meer in de programmering. Als gevolg daarvan zwaaide vaste presentator Sagid Carter al eind augustus af. Sindsdien presenteren Koreman en Vera Siemons het programma.

Maandag heeft de NPO bekendgemaakt dat 3voor12 Radio toch een plekje in de programmering houdt. Niet meer vier dagen per week, maar alleen nog op vrijdagavond en in een vernieuwde vorm. Wat dit precies inhoudt is niet bekendgemaakt.

Momenteel is op vrijdagavond na 22 uur ‘De Boem Boem Discoshow’ met Rámon Verkoeijen te horen. Wat hiermee gaat gebeuren is nog onduidelijk.

Met het aanstellen van Koreman als presentator van het vernieuwde 3voor12 blijft ook zijn behouden voor de zender. In juli was er nog veel onduidelijkheid over de toekomst van Koreman bij 3FM, aangezien zij nog geen nieuw plekje in de programmering had gekregen. [RadioWereld.NL]