Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eva Koreman en Vera Siemons presenteren laatste maanden 3voor12 op 3FM

Eva Koreman en Vera Siemons nemen de laatste maanden de presentatie van 3voor 12 Radio op NPO 3FM voor hun rekening. Het programma houdt eind van het jaar op te bestaan, maar afgelopen dinsdag nam vaste presentator Sagid Carter al afscheid van het programma.

Foto: video still Youtube

Koreman presenteert het programma op maandag-, dinsdag- en woensdagavond, terwijl Siemons de donderdageditie voor haar rekening neemt. Enige uitzondering is deze week. Dan is Koreman ook op donderdagavond te horen.

Terug op 3FM
Voor Koreman betekent 3voor12 Radio na ruim een maand een terugkeer op 3FM. “Het voelt voor mij alsof ik heel erg lang vakantie heb gehad”, vertelde Koreman. “Eind juli heb ik met Frank (van der lende, red.) afscheid genomen van de middagshow. Meer dan een maand vakantie voelt als een eeuwigheid en om dan weer hier terug te keren is wel een beetje spannend en ook heel erg leuk.

Ook is 3voor12 Radio voor Koreman geen onbekende plek. Tot april 2020 was ze de vaste presentator van het late avondprogramma op 3FM. De terugkeer voelde dan ook als een ‘warm bad’ en komt ook niet echt als een verrassing. Voor haar was in de nieuwe programmering nog geen andere plek gereserveerd. Daarnaast is Koreman nog mooie plannen voor de toekomst aan het ontwikkelen voor haar werkgever Vpro, maar is nog niet bekend of die plannen zich gaan afspelen bij 3FM. [RadioWereld.NL]