Marktaandeel Skyradio Group stijgt

De Skyradio Group weet sinds september – oktober 2011 haar marktaandeel te vergroten. Het marktaandeel van in de doelgroep 20 tot 49 jaar was in de maanden juni / juli 2012 20,4%. Met een marktaandeel van 11,1% (vrouwen 10+) is Skyradio de grootste vrouwenzender van Nederland. Het landelijke station stijgt daarnaast in de doelgroep 20 – 49 jaar naar 9,8%

CEO Philip Alberdingk Thijm: “Alweer een zeer trots gevoel. Bij zowel Sky als Veronica is wederom aanzienlijke groei te zien in de commercieel belangrijke doelgroep 20 tot 49 jaar. Skyradio is de grootste vrouwenzender van Nederland. Nummer één dus, dat is de plek waar we horen.

Met Radio Veronica gaat het zo mogelijk nog beter. Het station vergroot met een ijzersterke programmering haar marktaandeel in de doelgroep man 20 tot 49 jaar met 22% ten opzichte van vorig jaar (nu 12,4%). Met de toevoeging van Erik de Zwart in de dagelijkse programmering verwachten we deze opgaande trend verder door te zetten en flink door te knallen in de winterperiode.” [Radiowereld.NL]