Search
Close this search box.

Anouk en Cyrille nieuwe bewoners Big Brother-huis

Anouk en Cyrille zijn de nieuwe bewoners van het Big Brother-huis. De twee namen gisteravond de plaats in van Mona en Bianca, die vorige week vrijwillig vertrokken. De kijkers mochten de nieuwkomers telefonisch kiezen uit drie kandidaten.
Op de oproep van Veronica werd zo massaal gereageerd dat de telefooncentrale enkele malen overbelast raakte. Van de bellers koos 63 procent voor Anouk, 32 procent voor Cyrille en slechts vijf procent voor Nicolette.

Cyrille wordt door vrienden omschreven als “spontaan” en “opvallend”, maar dat heeft volgens haar ook een keerzijde. “Mensen vinden me wel eens te opvallend of aanstellerig. Doordat ik me graag sexy kleed, trekken ze vaak de verkeerde conclusies.”

Anouk studeert, zingt graag mee met André Hazes, rookt veel, maar is vooral een vrolijke meid. “Het Big Brother-huis kan wel een oppepper gebruiken.” (Telegraaf)