Column van de week

De RadioWereld gaat door, enkele maanden geleden zijn we begonnen met het plaatsen van de Column van de week. P.de Zwart zou elke week een leuk verhaal schrijven over zijn ervaringen van de afgelopen week of iets wat met radio of tv te maken heeft. De laatste tijd heeft alles door drukte even in een klein hoekje gestaan.

Maar vanaf vandaag gaat RadioWereld er weer flink tegenaan. Inmiddels heeft zich een tweede column schrijver aangemeld. Zijn naam is Michiel, hij zal samen met P.de Zwart de media wereld voorzien van de laatste feiten belicht vanuit een ongebruikelijke hoek.

Michiel heeft een scherpe mening die niet altijd onder stoelen of banken verdwijnt. Michiel is zelf student economie en is werkzaam op de klantenservice van een grote telecomaanbieder (welke laten we maar in het midden). Hij houdt de mediaontwikkelingen scherp in de gaten, en komt zodoende aan zijn meningen. De eerste Column vind vanaf vandaag hier op de RadioWereld.

Het eerste artikel is getiteld Veronica goes Vara

Namens de RadioWereld wensen wij Michiel veel succes toe. (M)