Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jan Paparazzi aan de slag bij Sterren.nl Radio

Tijdens Buma NL, de conferentie voor de Hollandse muziek, presenteerde Daniel Dekker de nieuwste aanwinst in het team van Sterren.nl Radio. Vanaf maandag (22 september) is Jan Paparazzi dagelijks te horen op het radiostation met louter hits van eigen bodem.

Paparazzi, vooral bekend als sidekick in de radio- en tv-programma’s van Robert Jensen. Op dit moment is hij ook nog bij Radio Veronica te horen als sidekick van Martijn Muijs.

Al jarenlang hou ik me bezig met Nederlandstalige muziek. Ik ben dan ook blij en trots dat ik vanaf heden mijn steentje kan bijdragen aan de verdere uitbouw van Sterren.nl Radio.

De Nederlandse sterren verdienen een professioneel podium.”

De 51 jarige Jan Paparazzi, een pseudoniem voor Jan Zwart, werkte bij diverse radiozenders zoals Holland FM, Yorin FM, Radio Veronica, Noordzee FM en RADIONL. En natuurlijk is hij bekend van het tv-programma Jensen, waar hij op de bank zat.

Jan Paparazzi vervangt vanaf maandag Lucas van Leeuwen iedere werkdag tussen 09.00 en 11.00 uur op Sterren.nl Radio. Daniel Dekker: “Wij zijn blij met de komst van Jan Paparazzi, waarmee we weer iemand in huis halen met een grote voorliefde voor én kennis van Nederlandstalige muziek”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten