3fm nieuws-dat-niks-om-het-lijf-heeft

Vanuit de ziekenboeg van de Radiowereld 3fm redactie het volgende 3fm komkommertijd-nieuws:

Giel heeft weer eens ruzie met zijn producster Bianca. Hij klapte weer eens iets te veel uit de school over het priveleven van Bianca en dat stelde zij (uiteraard) niet op prijs. Uw 3fm watcher heeft nog even op de webcam gekeken, maar het zag er echt uit alsof Bianca even is weggelopen. Uit pieteteit met Bianca zullen wij niet vermelden waar het over ging. Maar u kent Giel’s reputatie en zult daarom redelijk goed kunnen raden.
Wij bieden overigens Bianca onze welgemeende excuses aan, mocht zij deze berichtgeving niet op prijs stellen. Sorry, het is komkommertijd en wij moeten dus van iedere mug een olifant maken en van iedere scheet een donderslag. En dan zijn er ook nog geen Veronica FM en 538 watchers die wat ruimte kunnen vullen…. Heeft iemand misschien een Radio10fm nieuwtje?

Ruud de Wild (.nl) was er gisteren niet. Bij afwezigheid van Edwin Diergaarde die Ruud normaliter vervangt maar nu op vakantie is, werd de presentatie overgenomen door Jeroen Kijk in de Vegte. Sander de Heer was er natuurlijk ook gewoon.

Het is een beetje komkommertijd in omroepland, en bij BNN Internet grijpen ze die kans met beide handen aan om een geheel nieuwe site op te zetten. Tot die er is, wordt deze site natuurlijk gewoon bijgehouden.

Radio 3 is sinds kort te beluisteren via “Real audio” en via de “Windows media player”. U vind de link op de index site RadioWereld.

Heb je altijd al willen weten of je echt een fan kan worden van de Ruud de Wild fanclub, dan heb je nu de kans, de kosten voor aanmelding zijn nihil.

Heeft u 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. of E-mail de 3FM reporter VRR